Футболните фенове по света може за отново да станат свидетели на мачове между Лионел Меси и Кристиано Роналдо в едно първенство, както беше преди няколко години в испанската Ла Лига.

Сега това може да се случи във френската Лига 1, където аржентинецът играе за ПСЖ. Според последните информации, има голяма вероятност 37-годишният португалец да премине в Олимпик (Марсилия). Роналдо има много спонсори по цял свят и съществува голяма вероятност част от тях да подпишат рекламни договори и с Олимпик, заяви легендата на клуба Жан-Шарл де Боно пред клубната телевизия.

Олимпик (Марсилия) може да предложи на петкратния носител на "Златната топка“ участие в груповата фаза на Шампионската лига. Това е голямото желание на Роналдо, докато Манчестър Юнайтед може да му предложи единствено европейски мачове на ниво Лига Европа.

Португалската звезда иска да напусне "червените дяволи“, с които има договор до следващото лято. Той беше резерва при победата с 2:1 над Ливърпул в понеделник и се появи в игра едва в 86-ата минута.

През това лято много слухове пращаха Кристиано Роналдо в редица европейски грандове, но всеки един от тях отрече да е правил опити за подобен трансфер. Ако Олимпик (Марсилия) реши да привлече нападателя в редиците си, трябва да реагира много бързо, тъй като трансферният прозорец затваря на 1 септември.