Фенербахче победи Адана Демирспор с 4:2. Отборът на Жорже Жезус събра 7 точки и оглави класирането в турската Суперлига благодарение на по-добрата си голова разлика от Истанбул Башакшехир, Бешикташ и Газиантеп.

Фенербахче беше по-добрият отбор и поведе с 3:0, но след това се отпусна и позволи на гостите да върнат интригата. Енер Валенсия откри от дузпа в 20-ата минута, а в 41-ата отново еквадорският нападател беше точен и удвои аванса на "фенерите". Миха Зайц отбеляза третия гол в 47-ата минута.

В 56-ата минута Юнес Беланда намали от дузпа, а в 66-ата Артьом Дзюба вкара гол в дебюта си за Адана. Домакините обаче бяха улеснени от Ярослав Ракицкий, който получи червен картон в 82-ата минута. Секунди по-късно Езджан Алиоски отбеляза първия си гол за Фенербахче с мощен шут под гредата и фиксира крайния резултат.

В друг мач Коняспор се съвзе след лошото начало на сезона и разгроми новака Истанбулспор с 4:0. Две от попаденията за гостите паднаха от дузпи, а Мехмет Йешил от Истанбулспор си заби автогол. Двубоят между Сивасспор и Аланияспор завърши 1:1, като гостите изравниха в добавеното време.