Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на негостоприемния стадион "Максимир" в реванш от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят в хърватската столица е тази вечер от 21:00 часа.

"Орлите" загубиха първата среща в Разград с 1:2, но предвид показаното преди седмица, шансовете да се класират за плейофа съвсем не са малки.

Въпреки негативния резултат на "Хювефарма Арена" в първия мач, голяма част от футболистите вярват, че ако късметът този път бъде на страната на Лудогорец, ще успеят да се класират за плейофите. На такова мнение е и старши треньорът Анте Шимунджа, който заяви, че разградчани няма да се впуснат в търсене на гол от самото начало, а ще подходят умно и ще изчакат своите шансове.

Проблемът за Лудогорец е свързан с отсъствието на някои ключови футболисти. Пиерос Сотириу и Алекс Сантана бяха продадени преди броени дни, а един от най-острите играчи в състава Бърнард Текпетей е наказан за днешния двубой.

След като отпадна правилото за "гол на чужд терен" 11-кратният шампион на България ще се нуждае само от едно попадение аванс, за да вкара срещата поне в продължения.