Джейк Пол (5-0 кариерна статистика) и Хасим Рахман Джуниър (21-1) може да се изправят в пореден 8-рундов трилър в края на лятото. Казваме може, тъй като мачът все още не е 100% сигурен. Въпреки това, вие вече може да поставите своя залог, ако сте изпълнили всички условия на Winbet bg регистрация.

Джейк впечатли с нокаута на 2021-ва срещу бившия шампион от UFC Тайрън Уудли. Той определено разполага с много силен удар и не е никак случайно, че Winbet bg му отрежда ролята на твърд фаворит в мача с коефициент от 1.44.

Ютюб звездата трябваше да се изправи срещу Томи Фюри, но британския боксьор не успя да си извади виза за Америка и сблъсъкът бе отложен.

След като разочарова с развитието си, синът на двукратния шампион в тежка категория Хасим Рахман се появи като вариант няколко седмици по-късно.

Мачът трябва да се изиграе на 6-ти август в митичната "Медисън Скуер Гардън“ в Ню Йорк.

Анализ на коефициентите

Букитата си харесаха Пол и го бяха обявили за фаворит и преди ре мача срещу Уудли. 25-годишната интернет звезда се справи с опитния си 39-годишен опонент след нокаут. Джейк вече е утвърдено име, а ставката му за победа е все по-ниска.

Рахман прие предизвикателството само с един месец предизвестие. По-малкото време за подготовка може и да е повлияло на коефициентите, но ние смятаме, че те са адекватни и спрямо бойните умения на двамата претенденти. Рахман има много по-дълга професионална кариера от Пол, но не ние е показал чак толкова много потенциал. Рахман загуби с нокаут в петия рунд последния си мач срещу Кензи Морисън, в който също беше поставен като аутсайдер, но при много по-малка разлика в ставките.

Търпението и силата са на страната на Джейк

За разлика от повечето млади и неопитни боксьори, Пол ние е показвал страхотно бойно IQ. Той не се впуска в преследването на нокаут или зловещи удари, който биха оставили лицето му незащитено от контри. Вместо това, роденият в Кливланд ютюбър работи методично по опонента, нанасяйки огромен брой удари в тялото.

Търпеливата тактика помогна при втората му победа на Уудли, когато страхотно дясно кроше му осигури един от най-атрактивните нокаути за цялата година. Никой не беше смазвал Уудли по начина, по който го направи Пол в 6-тия рунд. Неговата физическа сила и осъзнатост около въжетата го правят страшно неприятен опонент.

Може ли Рахман да издържи 8 рунда?

Той стартира доста добре в последния си мач срещу Морисън, но техниката му значително се занижи с напредването на рундовете. Рахман заемаше грешни позиции, а защитата му позволи няколко тежки крошета в главата. Трябва да отбележим, че 31-годишния боец издържа доста тежки крошета преди да се просне на земята.

Пол е показвал, че може да поддържа високо темпо за продължително време. Ако Рахман не е подобрил физическото си състояние, победителят е ясен още сега.

На какво да заложим?

Този мач ще е доста по-труден за "проблемното дете“, спрямо предходните му сблъсъци. Пол обаче е доста по-мощен и ще вземе победата, за което подсказват и ставките на Winbet бг. Джейн прекара достатъчно време на ринга и вече може да бъде считан за легитимен боксьор. Развитието му също е много бързо, особено в сравнение с това на Рахман.

Пол е шест години по-млад, освен това е и по-умен и по-бърз. Отличното му физическо състояние пък може да ни донесе и по-бърз завършек на срещата.

Крайна прогноза: Джейк Пол да спечели с нокаут или технически нокаут.