162 гола бяха отбелязани в първите 16 мача от финалната фаза на Аматьорската мини футболна лига-Варна. В нея заелите първите четири места в двете Премиер лиги на кръстосана схема ще определят носителя на суперкупата, а тези, завършили от пето до осмо - ще играят за Q CUP SUPER. На същия принцип продължават и отборите от двете групи в Лига 1. Първите ще определят Супер шампиона, а останалите ще се сборят за Q CUP. Най-добрите четири тима от Лига 2, заедно с четирите девети тима в горните четири лиги ще играят за купа Q CUP SMALL.

ФК Ария и МЕТРО Варна стартираха програмата с 6:6. Наско и Колито се разписаха по два пъти за символичните домакини, а Иванов и Митака - по веднъж. За съперника четири реализира Чолаков, който бе избран за Играч на мача, а по един - Тони и Георгиев.

The Unity би Eurotex Boys с 5:1. Два пъти точен бе Николов, определен за MVP, а по веднъж - Асад, Бен и Генков. За "момчетата" се разписа Диня.

МФК Черно море надигра МФК Балерини с 5:2. По два гола забиха Кузманов (№1 в двубоя) и Веси, а един - Симеонов, докато за загубилия тим отбелязаха Николов и Монката.

Devils удари МФК Импакт Варна с 10:6. С пет попадения изригна Косев, три добави Иванов (MVP), а по едно - Маринчо и Борко. За съперника вкараха Ганчев (3), Жорката (2) и Недев.

Вино и Мезе излъга Пластхим (Аксаково) с 8:7. Над всички бе Цветков, който заби пет гола и стана Играч на мача, два добави Геортиев, а един - Дянков. За аксаковци Димитров де отчете с хеттрик, Минчо реализира два пъти, а господа и Вангелов - по веднъж.

Искра се справи срещу FC DJIEN със 7:4. По два пъти реализираха Митко (MVP), Юсуфов и Динчаров, а веднъж - атака. За съперника вкараха Георгиев, Велев, Христов и Мехмедов (автогол).

ФК Валекс и Дебелият балет направиха 1:1. Павката и Стайков забиха попаденията.

Fullmax разби с 10:2 Зеленина. Жилчук бе избран за №1 в срещата заради хеттрика, който отбеляза, а останалите бяха дело на Свилка (2), Йовчев (2), Павлов, Вини Джоунс и Дидко. За "зелените" вкараха Дяков и Димитров.

МФК Монтана би с 8:4 ФК Флотски Арсенал.

МФК Тича и Порто - Ди Ес не успяха да се победят, завършвайки 4:4. Стайков и Вальо реализираха по два пъти за символичните домакини, а Пецата (2, MVP), Джамбазов и Драго - за "португалците".

Бандата на Града би с 3:0 УВСК ВВМУ. Точни бяха Милков (2) и Ташков.

АМФК Лудата Банда удари с 12:2 iGaming. Петков отново бе над всички и заради хеттрика си бе определен за №1 в срещата. По два добавиха Василев и Ицо, а по един - Шидеров, Мишо, Костадинов, Найденов и Амброзов. За опонентите им реализира Велчев (2).

Parkmart тресна DevLabs с 15:4. По четири пъти се разписаха Давидов и Каменов (MVP), по два пъти това сториха Ахмед и Евген, а по веднъж - Хълми, Коцето и Parchon (автогол). За загубилия тим два вкара Стоянчо, а по един - Ицката и Parchon.

Весело село надигра с 11:4 Селесао (Варна). Над всички с пет гола бе малкия, който бе избран за №1 в двубоя, с три се отчете Иво, с два - Монката, а Бирата порази собствената си мрежа. За "бразилците" по два забиха Колца и Godzilla.

MFK TNT - ZARAFA излъга с 3:2 Лудогорец-Доброплодно, въпреки че на два пъти изоставаше след попадения на Димитров и Данков. Попаденията за победителите бяха дело на Жеков (2) и Михнев.

МФК Монтана би с 5:2 АФК Албион в последния двубой от изминалата седмица.