Шоуто Лига на нациите продължава и днес с девет двубоя от Лиги А, В, С и D. Най-голям интерес за българските фенове предизвиква гостуването на националите в Тбилиси на лидера в потока ни Грузия. Не липсват и други интересни мачове.

В Лига А ще се проведат срещите Испания - Чехия и Швейцария - Португалия от група 2. И двата иберийски тима вървят без загуба и ще се опитат да грабнат победите и днес. Испания записа равенства с Португалия и Чехия, а в последния си мач надви Швейцария. Португалците пък спечелиха срещу Чехия и Швейцария и завършиха реми с Испания и са лидер в групата. Швейцарците се представят под стандартите си, като имат три загуби и ще положат усилия да спрат тази негативна серия.

В Лига В ни чакат две регионални дербита. Това Норвегия - Швеция и Словения - Сърбия. Ситуацията в група 4 е следната - води Норвегия със 7 точки, следвана от Сърбия с 6, Швеция с 3 и Словения с 1.

Най-наситена ще е програмата в Лига С, като ще има мачове от групи 2 и 4. Лидерът в група 2 Гърция върви безпогрешно и днес посреща подгласника Косово в търсене на четвърти успех. В другия мач от групата Северна Ирландия посреща Кипър в търсене на първата си победа. От нашата група 4 пък е мачът между Северна Македония и Гибралтар.

В последната по сила Лига D Малта приема Сан Марино и при успех ще се изравни по точки с лидера в група 2 Естония.