"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. "Челопечене“ и кв. "Витоша“, съобщиха от дружеството. Днес във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Ангел Маджаров“, кв. "Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Ангел Маджаров“, ул. "Старо селище", ул. "Петър Стойнов", ул. "Стойно Кръстев", ул. "Слънчево утро", ул. "Йордан Димчев" и ул. "Чавдар Войвода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада в кв. "Челопечене“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 16 юни 2022 г. (четвъртък) във връзка с подмяна на пожарен хидрант по ул. "21-ви век“, кв. "Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "21-ви век“ от бл. 6 до ул. "21-ви век“ №42.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "21-ви век“ №10.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.