Показахме, че сме готови да влезем в първата четворка и да завършим годината подобаващо. Това коментира след изминалия трети кръг във ватерполния елит при 13-годишните треньорът на талантите от "Комодор" Константин Бурназов.

На басейн "Диана" в София варненци записаха две победи и две загуби. Комодорци се поздравиха с успех срещу отборите на КПС "Варна" и "Ботев-Враца" съответно с 13:12 и 13:9. Те изгубиха от бургаския "Черноморец" – 14:17 и от столичния "Славия" – 12:20.

"Забелязват се сериозни пропуски по отношение на защитата, които ще се постараем да коригираме в следващия етап. Това е основната причина, поради която успяхме да надделеем само в два от четирите си мача. Отново искам да благодаря на състезателите за труда, който полагат ежедневно и за огромното желание за победа във всеки един момент от мачовете", коментира Бурназов.

"Третият кръг от турнира за възраст U 13 бе изигран успешно, въпреки ситуацията, в която се намираме в момента. Благодарим на БФВТ за бързото разрешаване на пропуските по отношение на съдийските липси и най вече на делегата на турнира Георги Ангелов. Надяваме се в най-скоро време да бъдат взети мерки, за да се реши проблема със сидийските лица и да има по-опитни рефери, които да водят срещите от държавното първенство", заключи наставникът.