На пазара в Съединение хората не се вълнуват само от цената на зарзавата и храната в магазините, а разпалено коментират и ситуацията в държавата. Виждат с очите си съсипията, която оставиха ПП и очакват ГЕРБ да възстанови реда в държавата, за да може и хората, и бизнесът, и малките производители да имат някакъв хоризонт. Това  коментира водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Цвета Караянчева след посещението си на общинското тържище. Тя  беше заедно с областния координатор Георги Мараджиев, общинския ръководител Атанас Балкански и  с кандидата за народен представител Иван Мусеров .След като обиколи пазара и поговори с хората Караянчева сподели, че според тях Борисов е единственият лидер, способен да извади страната от кризата.

"Три години институциите не работеха в полза на хората и парите към земеделските производители и бизнеса, бяха забавени. Нагледахме се само на манипулации и фалшифициране на документи. От опонентите си видяхме само противопоставяне и всекидневни внушения и лъжи. За да има предвидимост и сигурност за всички, трябва да гласуваме, а правилният номер е 22“,  уточни Мараджиев. 

Цвета Караянчева подчерта, че високата избирателна активност и силната подкрепа за ГЕРБ са единствената гаранция за сформиране на стабилно редовно правителство с пълен 4 - годишен мандат.

След срещите на пазара Караянчева и представителите на ГЕРБ запалиха свещ за здраве в църквата "Свети Атанасий“.