Директорът на Областна дирекция на МВР - Кюстендил, старши комисар Светослав Григоров връчи на началника на полицейския участък в квартал "Изток" главен инспектор Даниел Йорданов плакет и благодарствено писмо, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Те са изпратени от директора на Дома за пълнолетни лица с физически увреждания "Ильо Войвода" в Кюстендил Анелия Милошова. На кратката церемония присъства и началникът на Районно управление - Кюстендил  главен  инспектор Райчо Омерски. 

Поводът за вълнуващия момент и получените благодарности е отпреди 2  седмици - домуващ в социалното заведение  бе станал жертва на измама. От дебитната му карта е изтеглена сумата от 800 лв. от неизвестно лице. Служителите от дома са подали сигнала в РУ Кюстендил, следват незабавни издирвателни действия и след по-малко от денонощие Даниел Йорданов и колегите му от полицейския участък -  "Изток" са с успешен резултат по установяването на извършителката.

В писмото си до директора на Областна дирекция на МВР - Кюстендил госпожа Милошова казва: Благодаря, господин Директор, чрез Вас на Дани Йорданов и екипа му за бързата, всеотдайна и успешна работа и достигането до справедливост, благодаря от името на работещите и домуващите за добрия резултат! Убедени сме: Всеки получава заслуженото!