Млада дама съобщи във Facebook за нов случай на нападение над случайни минувачи в столицата, научи "Фокус". Публикацията й бързо бе споделена  в няколко групи, а коментарите под снимките заваляха. Случката се е разиграла в центъра на София. Eто какво написа пострадалата: "Внимание!!! Тази е луда и ме нападна с шило на кръстовището на "Пирогов" в София днес по обяд!!! Звъннах на 112, но тя избяга, докато дойдат!!! Ако я видите някъде съобщете на 112!". В поста си публикува и снимки на нападателката. 

"Успях да й извия ръката и да махне шилото от лицето ми", добавя още пострадалата. 

Според потребителите на социалната мрежа, жената от снимките много пъти е нападала хора в столичните квартали "Гео Милев" и "Редута". 

Ето част от коментарите на столичани:

Мен тръгна да ме напада на кръстовището на ул. "Николай Коперник“ и ул. "Гео Милев". Обаче много бързо избяга. Жената не е за бой, а за прибиране в лудницата.

И мен нападна преди няколко дни пред входа на блока в който живея. Кошмарно изживяване! Нападна и продавачка в малко магазинче до нас.

В друг пост пише, че е от квартал "Гео Милев" и там постоянно се пускат сигнали срещу нея. Обикновено била с камъни. Обаче и тази като нашата квартална звезда се оставя на улицата, докато не влезе в новините...

Преди две седмици я видях в "Младост" на метан станцията. Говореше си сама, личеше и, че не е добре.

Друг потребител споделя, че наскоро я е виждал в "Горубляне". 

Предната нападаше жени само в гръб. Беше и по стара.

Пак ли бе? Не я ли прибраха?

Това е друга.

То си личи, че не е от тази планета, гласят още коментарите.