Завърши седмото издание на варненския конкурс "Art stars" в категория поп пеене, научи репортер на Радио "Фокус" - Варна. Grand Prix безапелационно отиде при 17 годишната Даниела Иванова от град Долни чифлик, възпитаничка на Диана Николова и вокално студио "Стани звезда".

Певицата показа богат, овладян глас, вокална техника и ярка индивидуалност. 10 годишният Вениамин Атанасов от Бургас се пребори за Grand Prix Junior. Той е възпитаник на Женя Лалчева и Арт център "Точно време" и показа учудваща зрялост за годините си.

Журито, в състав Хайгашод Агасян (председател), Нелко Коларов и Виктория Динкова раздаде много награди, защото силите бяха много изравнени и имаше много изявени участници.

Гала концертът премина при голям интерес и с много овации при изпълненията на лауреатите и при връчването на наградите. Директорът на конкурса Мила Маврова сподели за финансовите трудности, които затрудниха реализацията на конкурса, но с помощта на много спонсори и организации той е факт и то блестящ. Организационният комитет на конкурса в лицето на Нели Братоева и Петър Мавров също положиха много усилия той да се състои.

"Очакваме осмото издание на "Art stars" с голям оптимизъм, с нова концепция и в друго време на провеждане", споделиха организаторите.