От 18 юни до 1 юли водачите на автомобили да съдействат на миенето като преместят колите си, призоваха от Столичния инспекторат. В споменатия период, в район "Възраждане“ ще се мият улиците по карета с временна организация за движение. 

От утре ще се започне с каре №10 и №11 с бул. "Скобелев“, "Христо Ботев“ , ул. " Позитано“, бул. "Тодор Александров“ и други. Графикът за миене с автоцистерна с маркуч на улици, тротоари, площади и алеи вижте тук.  

От 7.30 ч. до 16.30 часа улиците в карето ще бъдат затворени за придвижване, паркиране и престой на автомобили за качествено изпълнение на дейностите. Мият се уличните платна, тротоари, алеи и други обществени площи, пътните знаци в обособения участък под формата на каре.

Важно е, водачите на автомобили да освободят временно уличните платна за качествено изпълнение на дейността. Паяците на ЦГМ ще извършват репатриране в близки локации при непреместване от страна на гражданите. Информация за местонахождението може да се получи на телефон 070013 233. Столичен инспекторат осъществява контрол на терен и координира останалите екипи, ангажирани в работата.