Кръстовището на ул. "Брезовско шосе" с бул. "Северен" се затваря за движение на пътни превозни средства на 29 март (сряда) за времето от 08:00 до 10:00 ч. Причината е постъпило в общината уведомление за граждански протест, организиран от търговци в района. Това съобщиха от "Организация и контрол на транспорта".

Маршрутите на автобусите по линии №9 и 15 от вътрешноградския транспорт се променят, както следва:

Линия №9 (завод "Юрий Гагарин“ – ЖР "Тракия“): бул. "България“ – спирка №184 – Пожарната (север), направо по бул. "България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. "България“ – спирка №209 – Пожарната (юг), ляв завой на кръговото кръстовище на бул. "България“ с бул. "Северен“, направо по бул. "България“, спирка №184 – Пожарната (север), и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Линия №15 (ИЗК "Марица“ – кв. "Прослав“): бул. "България“ – спирка №184 – Пожарната (север), направо по бул. "България“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. "България“ – спирка №209 – Пожарната (юг), ляв завой на кръговото кръстовище на бул. "България“ с бул. "Северен“, направо по бул. "България“, спирка №184 –Пожарната (север), и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.