Мъж, причинил катастрофа в София и избягал, не е наказан 6 месеца по-късно. Преди повече от половин година шофьор блъска Стефани Кирилова между бул. "Г.М. Димитров" и "Апостол Карамитев".  

"Мъжът направи обратен завой и се удари в колата ми. Не ме попита как съм. Казах, че трябва да извикаме полиция, но той отказа. Тогава дойде сестра ми, която живее наблизо", разказа момичето пред NOVA.

"Веднага след катастрофата, пристигнах и звъннахме на 112. Докато ги набирах, шофьорът се качи в колата и избяга. Записах номера на колата му и го съобщих на органите на реда. Дойдоха, съставиха протокол и вече повече от 6 месеца нямаме информация какво се случва. През това време звъняхме по телефона, ходихме на място в полицията, казаха ни че след 2 седмици трябва да отидем в КАТ, за да допълнят протокола.  Направихме го, но водачът не е открит. Заведохме щета в застрахователна компания. Преди около месец се наложи сами да оправим автомобила, защото трябва да мине годишен технически преглед", поясни сестрата на Стефани.

От СДВР съобщиха за медията, че виновникът е намерен, но тъй като не е на територията на страната, 6 месеца по-късно актът му все още не е връчен.