"Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че в периода 20.02.2023 – 05.03.2023 г., във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи на обект "Изпълнение на инженеринг - проектиране, строителство и авторски надзор на обект “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги съоръжения в кв. "Речица", Агломерация Сливен", съгласно условията на ФИДИК Жълта книга“, са възможни временни затруднения и неудобства за жителите и гостите на кв. "Речица". 

По трасетата на следните улици и участъци в кв. "Речица", гр. Сливен са възможни временни прекъсвания на водоподаването и е създадена временна организация на движението, която дава възможност за придвижването на жителите и техните автомобили, с минимални затруднения:По трасето на Клон 84 – по ул. "Крайречна“ между ул. "Коста Велков“ и ул. "Горска“;Изграждане на канализация по трасето на Клон 29 – по ул. "Изгрев“ между ул. "Петко Напетов“ и ул. "Георги Обретенов“;Изграждане на канализация по трасето на Клон 28 – по ул. "Георги Обретенов“ между ул. "Изгрев“ и ул. "Безименна“;Изграждане на канализация по трасето на Клон 26 – по ул. "Изгрев“ между ул. "Георги Обретенов“ и ул. "Кошарите“;Изграждане на канализация по трасето на Клон 10 – по ул. "Милин камък“ между ул. "Св. Иван Рилски“ и ул. "Михаил Греков“;Изграждане на канализация по трасето на Клон 10 – по ул. "Св. Иван Рилски“ между ул. "Мир“ и ул. "Милин камък“;Изграждане на водопровод по трасето на k102 – по ул. "Възраждане“ между ул. ул. "Петко Напетов“ и ул. "Георги Обретенов“.

Строително-монтажните работи са във връзка с изпълнението на проект "Доизграждане и рехабилитация на водоснабдителната и канализационната инфраструктура в агломерации с население с над 10 000 еквивалент жители, попадащи в обхвата на обособената територия на "Водоснабдяване и Канализация - Сливен“ ООД“, процедура № BG16M1OP002-1.016 “Изграждане на ВиК инфраструктура“, финансиран от Оперативна програма "Околна среда“ 2014-2020, съфинансиран от Европейския съюз чрез Кохезионен фонд."Водоснабдяване и Канализация - Сливен" ООД се извинява на своите потребители за причиненото неудобство.