Започва подготовката на следващото издание на фестивала на здравословния начин на живот "Здравей, здраве", предаде репортер на "Фокус". Той ще се състои в Казанлък на 11 и 12 май 2024 година. 

За организацията му се набират доброволци, а всички, желаещи да участват, могат да попълнят онлайн формуляр. Организаторите приемат и всякакви предложения за лекции или практики, които казанлъчани искат да видят на предстоящото издание на фестивала. 

Заявки за участие, предложения, както и въпроси, могат да бъдат изпращани на zdraveizdrave.kazanlak@abv.bg

Идеята на фестивала "Здравей, здраве“, който се организира и в други градове в страната, е да популяризира здравословния начин на живот във всичките му аспекти - емоционален, ментален, духовен и физически. В рамките на програмата изяви имат холистични лекари, психолози, консултанти, инструктори, лечители, астролози, както и хора, занимаващи се с алтернативни методи и терапии, които споделят своите знания и опит. През 2022 и 2023 г. фестивалът в Казанлък беше част от програмата на Празника на розата и беше организиран със съдействието на местната администрация, доброволци и организации, насочени към здравословния начин на живот.