Градът на изкуствата и културата, Пловдив, ще бъде домакин на голямо събитие, което обединява български автори и производители от различни области. Есенен Базар "Капана", организиран от "Капана Фест", ще се проведе от 5 до 8 октомври и обещава незабравими изживявания за всички посетители.

Събитието ще представи над сто участника, които ще споделят различни техники и стилове в областта на изкуството, модата и производството на висококачествени храни, напитки и козметика. Базарът  ще бъде платформа за иновации и нови тенденции в грижата за тялото и модата.

Посетителите ще имат възможността да опитат традиционни български месни и млечни деликатеси, както и натурален мед, представени от майсторите на вкуса. За най-малките има специално подготвен детски кът с подбрани продукти за развитие и игра, които могат да бъдат закупени по време на събитието.

Музикалната програма на събитието ще осигури приятни и забавни моменти за посетителите, а богатият избор на храна ще разнообрази вкусовете и ще направи Есенен Базар "Капана" незабравимо изживяване.

Организаторите припомнят, че това е само началото на серията събития, като следващото издание - Коледен Базар "Капана", ще се проведе от 15 до 26 декември 2023 г.

Заповядайте да отпразнуваме есента и да се потопим в богатството на българската култура и творчество. Очакваме ви на Есенен Базар "Капана‘‘ от 5 до 8 октомври пред часовника на Централна поща.