От днес започва записването на кандидатите за конкурсите "Царица Роза" и "Цар на минералната вода" 2023 в Павел баня, предаде репортер на "Фокус". То ще продължи до 19 май, включително. Организатор е Община Павел баня в партньорство с ФА "Детелини".

Всяко момиче или момче, желаещо да се запише за участие, може да се свърже с Таня Иванова – Общинска администрация – тел.: 0888661120,  Кольо Кавръков – ФА "Детелини" – тел.: 0888446703, или  Христо Христов – ФА "Детелини"- тел.: 0882519958.

Сред условията за участие в конкурсите са кандидатът или кандидатката да бъде с постоянен или настоящ адрес на територията на община Павел баня, независимо къде учи или работи; както и да учи или работи на територията на община Павел баня, независимо от постоянния адрес. Кандидатите могат да са на възраст от 18 г. до 24 г.

И тази година участниците и в двата конкурса ще получат много награди, както от Община Павел баня, така и от спонсорите на Празника. Носителите на царските корони стават представителни лица на Община Павел баня до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2024 г. и може да придружават кмета при гостувания и официални срещи в страната и в чужбина.

Рени АТАНАСОВА