Както заявихме многократно, подобряването на средата е наш основен приоритет. Колегите от Столичен инспекторат започнаха почистване на подлези в района. Стартираха с подлеза на бул. "Цариградско шосе" при БАН, като следващите дни ще се почистят и други в района. Това заяви кметът на столичния район "Младост" Ивайло Кукурин в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

"Изпратихме също писмо до дирекция "Зелени системи" с молба и сигнал относно констатирани сухи дървесни видове, които имат нужда от обработка.

Днес в рамките на приемното време имах много градивни разговори с граждани и обсъдихме техни предложения и идеи. Коментирахме възможности за обособяване на паркоместа в ж.к. "Младост 1" (в близост до бл. 75), както и предложения за обособяване на зони за паркиране в ж.к. "Младост 1А" при блокове 509 и 510.

Също така имах много ползотворна среща за развитие на спорта в района, в частност - футбола, свързана и с новоизградената площадка при бл. 358. Възползвам се да отправя апел за целесъобразното й ползване и пазене, както и почистването й след края на спортните мероприятия", добави още "Кукурин".