От началото на месец септември започват записванията за новата учебна 2022/ 2023 г. в Детската театрална школа по актьорско майсторство към Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград.



Тя е подходяща за деца на възраст между 6 и 12 години (включително). Занятията ще се провеждат през почивните дни, водени от актьора в трупата на театъра Теодор Куков.



Театралната школа има за цел да развива качества у децата като: увереност, креативност, дисциплина, работа в екип, концентрация, възможност за фокусиране върху конкретни задачи, отговорност, пластика, правилна дикция, наблюдение и много други. Чрез упражнения под формата на игри се придобиват ценни театрални умения, които същевременно позволяват на учениците да се забавляват и да разгръщат въображението и потенциала си.

Първото актьорско занятие ще се проведе на 4-ти септември от 13.30 часа в Камерната зала на Драматичен театър "Никола Вапцаров“ – Благоевград.

Записването се извършва на касата на театъра, след попълване на регистрационна форма, като то може да бъде извършено само от родител или настойник. Допълнителна информация можете да получите от касата на театъра, на телефон 0879 523 729, е-майл: dt_vapcarov@abv.bg или ни пишете във Facebook и Instagram.