За първи път в България и ексклузивно в Пловдив на 13 май гостуват диджеите от популярния лейбъл Movement Recordings. След изключително мащабното откриване на новата зона за културни събития под тепетата Plovdiv Stage Park ("Пловдив Стейдж Парк") се очертава тя да бъде наситена и с разнообразна музикална програма, която ще включи турнето на гръцките артисти.

В момента на върха на повечето световни класации за електронна хаус и техно музика, лейбълът ще представи на пловдивска сцена някои от водещите им имена. За първото издание на 13 май гостуват Tash (Таш), Jorgio Kioris (Джоржо Киорис), Meeho (Мехо) и Atak (Атак).

Концепцията на организаторите от Творчески Комплекс Инкубатор залага на цялостно музикално преживяване в един дълъг уикенд, започващ още от петък вечерта на 12 май с подгряващо meet & greet (мийт енд грийт) парти, на което феновете ще имат възможност да се запознаят и общуват отблизо с артистите.

Неформалното събитие ще бъде подкрепено от двама изявени български диджеи и продуценти - Toppy (Топи) и Borra (Бора). Съботния следобед на 13 май е определен за хедлайнерите от гръцкия лейбъл. Партито на открито ще започне още в 16ч. на новата локация Plovdiv Stage Park и ще продължи до вечерта, като плавно ще премине към класическата клубна сцена.

След 23,00 ч. всички участници заедно ще превземат творческият квартал "Капана", където музиката ще звучи до малките часове на нощта в клуб "Войд".

Movement Recordings е основан през 2008 година в Солун, и понастоящем е един от най-иновативните лейбъли за електронна музика на Балканите. Техните турнета често включват гости от ранга на Hernan Cattaneo (Ернан Катаньо), Jerome Isma-Ae (Джером Исма), Guy Mantzur (Гай Мансур), D-Nox & Beckers (Ди-нокс и Бекерс) а изданията им към момента наброяват над 250. Организаторите на събитието Творчески Комплекс Инкубатор дават силна заявка за популяризирането на електронната музика в Пловдив и представят града на тепетата като гореща точка за събития от световен мащаб през летния сезон.