Във Фестивалния комплекс на гр. Варна завърши 46-я Международен бриж фестивал, който е едно от знаковите събития в европейския бридж. При участието на над 200 от най добрите състезатели на България, Румъния и Полша много силно представяне регистрираха състезателите на Бридж клуб "Албена" който чрез Драганка и Стефан Георгиеви спечелиха вицешампионската титла при смесените двойки,а в отборния шампионат с отбор ''Албена"заедно със Стефан Иванов/Попово/ и Георги Ралев/София/ завоюваха първо място във финал"Б" оставяйки след себе си отбора на държавния шампион "Бридж +" и много силния състав на "Вито" в който бяха шампионите от големия двойков турнир на Фестивала Юри Перец и Димитър Пенев от Варна.

Шампион в отборния турнир е тима "Дедо" на варненските звезди Милко Славов, Иван Александров и Светла Ненова с капитан Стефан Георгиев/Дедо/. При смесените двойки победителите са Симона Дарие и Костаке Дарие, а шампион в индивидуалния турнир стана Атанас Дончев от Варна, който спечели и приза за най добър състезател на Фестивала.

От 30 август във ваканционно селище Приморско клуб започва 15-та Международна бридж ваканция в която ще участват над 150 състезатели от страната и чужбина.