Във Варна откриват шестото издание на ТУРИЗЪМ ЕКСПО "Дестинация Варна", което ще се проведе от 7 до 9 октомври в Grand Mall във Варна. Това съобщиха организаторите на събитието.

Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox, Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ), Grand Mall, с партньорството на Община Варна и подкрепата на Министерство на туризма на Република България.

За шеста поредна година ТУРИЗЪМ-ЕКСПО “Дестинация Варна" ще създаде

възможност за изграждане на полезни контакти, за обсъждане на важни за

индустрията теми и ще даде отговори на много въпроси.

В трите дни на изложението фирмите изложители ще представят своите услуги и продукти. В рамките на експото ще се проведе международна конференция.

Темите, които ще бъдат коментирани, включват възможностите за преодоляване на всички кризи и адаптивност към постоянно променящата се бизнес среда; иновативни решения и идеи за оптимизиране на работния и технологичен процес; създаване на трайно взаимодействие между бизнеса и крайните потребители.

Основната цел на форума е как да бъде институционализирана Варна като национален център на туристическия бизнес, с акцент представяне възможностите на региона.