Мъж облечен с дълга пола и високи токчета обра фризьорски салон във Варна, а междувременно жена краде коледни венци от входните врати. За такива отчасти куриозни събития сигнализират варненци, по време на коледните празници, предаде репортер на Агенция "Фокус". 

В клип в социалните мрежи се вижда, как възрастен мъж разбива входната врата на фризьорски салон, влиза и отмъква две машинки за постригване. Интересното обаче в случая е неговото облекло. На камерата той е заснет в изискан дамски тоалет, състоящ се от дълга пола, комбинирана с обувки на висок ток.  В последствие става ясно, че собственичката на салона е разпознала крадеца, който живеел зад блока, в който се помещава салона.

Освен този случай, варненец споделя във Фейсбук клип, на който се вижда млада жена, която се разхожда по етажите в жилищна сграда и краде - коледните венци, закачени на входните врати. 

"Тиха нощ, свята нощ, някои спят, а други крадат. Какъв човек трябва да си, че в навечерието на Коледа, да крадеш венците на хората, от вратите им", пише авторът на клипа Диан Колев.

Десислава ВАСИЛЕВА