Състезание във физкултурния салон на СУ "Свети Константин-Кирил Философ" в град Пловдив проведоха деца от училището, под впечатлението от известна теревизионна игра.  Домакини бяха второкласниците, а специален гост -  Георги Петков - Гого, фитнес инструктор и шампион по калистеника. Това съобщиха от училището.

Той е следващият българин, след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior. А мотото му е: Ако "вярваш достатъчно силно, създаваш невъзможното!".

Идеята за провеждането на този спортен празник е да се напомни на учениците колко важно е да имат двигателна култура и да водят здравословен начин на живот. Децата бяха изключително развълнувани от срещата със своя любимец. Подготвиха се предварително като изработиха табла с правила за здравословно развитие.

По време на срещата му зададоха безброй въпроси - за това как постига спортните си успехи, за режима му на хранене, за живота в телевизионния формат. Той им разказа изчерпателно и им напомни да спазват здравословни навици: да спят достатъчно, да приемат качествена храна, да прекарват повече време сред природата, да имат добри приятелски отношения. Запозна ги с калистениката - спорт, при който има съвкупност от двигателни упражнения, използващи основно тежестта на тялото.

Най-впечатляващо беше, когато шампионът показа отлична атлетична форма и направи демонстрация на някои атрактивни елементи от този спорт.

Участниците в срещата много се забавляваха, но по-важното е, че се мотивираха - обещаха на своя любим герой да му подражават като се хранят здравословно и спортуват активно, като бъдат дисциплинирани и повярват в собствените си възможности.