Временно е затворена за движение на автомобили ул. "Кап. Димитър Списаревски" в Добрич. От днес до 25 ноември се извършват строителни дейности - полагане на основен пласт асфалтобетон, предаде репортер на Агенция "Фокус"

Продължават ремонтните дейности на пътни настилки в още четири зони в града. По ул.“Цар Освободител“ се полага последен пласт асфалтобетон по уличното и тротоарно платно. В кв. “Йовково“ ще се работи в междублоково пространство пред бл.25 и бл.27., предвидена е  подготовка за полагане на плътен асфалтобетон. По ул. “Любен Станчев“ ще бъдат направени подмяна на липсващи бордюри и пътни ивици, предвидена е също подготовка за преасфалтиране. По ул. “Иван Вазов“ в участъка от ул. “Сан Стефано до ул.  “Панайот Хитов“ ще бъде направен ремонт на тротоарната настилка. 

Община град Добрич апелира водачите на МПС да не паркират по уличните платна от 8:00 до 17:00 ч., за да не възпрепятстват ремонтните дейности. "Апелираме към собствениците на автомобили, живеещи и работещи в районите на ремонтните дейности, да поставят мобилен номер за връзка на видно място на превозните средства, за по-добра координация с ръководителя на обекта", посочват от общината.

Пътните настилки в Добрич са влажни и хлъзгави поради превалявания от дъжд през нощта. Духа умерен до силен вятър, температурата на въздуха е около 13 градуса.

Жулиета НИКОЛОВА