До 24 юни, за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч., по ул. "Сава Силов“, в участъка от бул. "Генерал Столетов“ до ул. "Васил Левски“ в Стара Загора, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително монтажните работи. Това съобщиха за "Фокус" от Община Стара Загора.

До 26 юни, за времето от 08:00 ч. до 17:00 ч., по ул. "Поручик Стефан Канев“, в участъка от бул. "Цар Симеон Велики“ до ул. "Полковник Димитър Димитров“, ще се въведе временна организация на движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка, във връзка със строително монтажните работи.

Промените се налагат с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на строително монтажни работи на обект "Изграждане, реконструкция и основен ремонт на водоснабдителни и канализационни мрежи на гр. Стара Загора“. Водачите на МПС да шофират с повишено внимание и да спазват стриктно вертикалната маркировка.

Движението на МПС ще се нормализира незабавно след приключване на строително монтажните работи.