Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: "Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II-Реконструкция на главни и второстепенни клонове“ до 23 август (вторник) включително се заемат пътни ленти на кръстовището на ул. "Тулча“ с ул. "Цветница“ и ул. "Студентска“. Остават свободни по една пътна лента от платното в посока ул. "Плиска“ и от платното в посока кръстовище "Олимп“.

Движението на МПС ще се осъществява по свободните пътни ленти на ул. "Тулча“ и по обходени маршрути, както следва:

1. За МПС, идващи от "Олимп“ в посока Русенски Университет "Ангел Кънчев“ по ул. "Цветница“, наляво по ул. "Битоля“, наляво по ул. "Алеи възраждане“, наляво по ул. "Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. "Доростол“;

2. За МПС, идващи от ул. "Цветница“ в посока "Олимп“ надясно по ул. "Тулча“, надясно по ул. "Плиска“, наляво по ул. "Битоля“, наляво по ул. "Алеи възраждане“, наляво по ул. "Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. "Доростол“.

Призовават се водачите на МПС да се движат в този участък с повишено внимание и да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.