Ремонтни дейности ще оставят без ток редица населени места във Варненска област днес, съобщиха от ЕРП Север АД за "Фокус".

От 09:00 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия – кв. Север блокове: 10, 11, 13 и 14, ул. Васил Коларов, ул. Велико Търново, ул. Георги Димитров, ул. Дунав, ул. Йорданка Николова, ул. Княз Борис 1, ул. Пирин, ул. Сергей Румянцев и ул. Стефан Караджа, електрозахранени от ТП 47 и ТП 15.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Неофит Рилски – клиентите, електрозахранени от МТП 6. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати в селото.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. днес поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Доброплодно – клиентите, електрозахранени от ТП 7. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички абонати в селото.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Гроздьово – клиентите, електрозахранени от ТП 2.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Девня – ул. Батак, ул. Бор, ул. Бреза, ул. Пирот и бул. Съединение в кв. Река Девня, електрозахранени от ТП 23.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Девня – ВиК Варна ООД и ул. Лозарска № 2, електрозахранени от ТП 2 ВиК Девня.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. днес поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Девня – бул. Съединение бл. 4, бл. 5, бл. 6, ул. Здравец, ул. Кирил и Методий и търговска част на ул. Просвета, магазин CBA и бул. Съединение, ул. Капитан Петко бл. 17, бл. 19, бл. 21, бл. 23, бл. 25, ул. Просвета, ул. Ангел Кънчев, ул. Любен Каравелов, ул. Здравец, бул. Съединение бл. 1, бл. 2, бл. 3 и ул. Здравец – пазара, ул. Припек бл. 7, бл. 8, бл. 9, ул. Украйна бл. 6, ул. Балкан, ул. Витиня, електрозахранени от ТП 19, ТП 21, ТП 11 и ТП 6 Повеляново.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Венелин – клиентите, електрозахранени от ТП 1.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. днес поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Девня, кв. Повеляново – ул. Строител и ул. Боровец, електрозахранени от ТП 10.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Девня – кв. Химик, клиентите, електрозахранени от СТП 14 Девня.

От 09:00 ч. до 17:00 ч. днес поради извършване на строителни ремонти на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Партизани – клиентите, електрозахранени от ТП 3.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия - ул. Бойчо Желев, ул. Желез Йорданов, ул. Лозница, ул. Незабравка, ул. Пирин, Синчец и ул. Три уши, електрозахранени от ТП 45.

От 09:00 ч. до 16:00 ч. днес поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на гр. Провадия - ул. Гроздьо Желев, ул. Никола Вапцаров, ул. Св. Св. Кирил и Методий, ул. Христо Ботев и ул. Цар Освободител, електрозахранени от ТП 2.

Днес от 08:30 ч. до 16:00 ч. поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на с. Изворско - клиентите, електрозахранени от МТП 2.