На 13 юни (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по бул. "Черни връх“, кв. "Дргалевци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Черни връх“ от ул. "Ламар“ до ул. "Околовръстен път“ и улиците "Академик Петър Динеков“, ул. "Проф. Любомир Далчев“, ул. "Проф. Александър Райчев“, ул. "Бяла мура“, ул. "Проф. Стойко Стойков“ ул. "Къпинка“ и ул. "Света Петка Българска“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. "Черни връх“ №189.

На 13 юни (вторник) 2023 г. във връзка с изграждане на временна връзка на бул. "Александър Малинов“, ж.к. "Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 23:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ж.к. "Младост“ 2, ж.к. "Младост“ 3, ж.к. "Младост“ 4

ул. "Околовръстен път“ от кръговото за ж.к. Младост 4 до шоурум "Хюндай"

Академия МВР.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

ж.к. "Младост“ 2 – пред ТЦ "РУМ“

ж.к. "Младост“ 3 – пред общината

ж.к. "Младост“ 4 – ул. "Самара“ на кръстовището с ул. "Филип Аврамов“.

На 13 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Кукуш“, ж.к. "Захарна фабрика“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Билянини извори“, бл. 56, бл. 57, бл. 58, фирми "А1“ и "Щрабаг“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Билянини извори“ на къстовището с ул. "Кукуш“.

На 13 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на ремонтни дейности на измервателни устройства в с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

Ресторант "Златна рибка"

с. Кокаляне - карето между ул. "Самоковско шосе“, ул. "Искър“, ул. "Валозите“, ул. "Тополите“, ул. "Васил Левски“ и ул. "Йованец“

с. Панчарево – карето между ул. "Самоковско шосе“, ул. "Йованец“, ул. "Курията“, ул. "Беликата“, ул. "Бор“, ул. "Ловджийска чешма“ и ул. "Риляник“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

с. Кокаляне – ул. "Димитър Благоев“ на кръстовището с ул. "Васил Левски“

с. Панчарево – ул. "Елин Пелин“ на кръстовището с ул. "Васил Левски“

На 13 юни (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. 546, кв. "Левски“ В се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. 546, ул. "Бесарабия“ от № 75 до № 114, бл. 1, бл. 2 и бл. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Бесарабия“ пред № 118.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops