Мащабен комплекс ще бъде построен във Варна. Това става ясно от билбордове, които вече го рекламират.

Според предварителната информация той ще е съвременен архитектурен проект, ситуиран в квартал "Аспарухово“. Комплексът ще е от затворен тип, разгърнат сред множество зелени пространства, в непосредствена близост до водата с хармонична и модерна архитектура.

Проектиран е по най-високи стандарти и предлага качествена, сигурна и стилна среда на живот. Предимство е живописната гледка към Варна и бързата пътна връзка с центъра на града.

Изпълнението на проектното решение е предвидено за изграждане на 2 етапа.

В проектен Eтап 1 започва изграждане на жилищна сграда с Г-образна форма, 2 самостоятелни жилищни входа, 7 надземни етажа, 104 апартаменти. Подземен паркинг и паркоместа, включително и такива за хората със затруднен достъп осигуряващи, 109 места за паркиране. Конструкцията на сградата е монолитна, стомано-бетонова, скелетно-безгредова. Към всяка застроена площ се изпълнява и проект по озеленяване и благоустройство.

В Етап 2 от бъдещия Аqua Vista Park са проектирани 224 апартаменти, магазин за хранителни стоки и 250 паркоместа. Във високата част, сградите достигат 12+1 етажа. Етап 2 ще бъде от затворен тип, предвижда се изграждане на плувен басейн, парково пространство, детски площадки и др.