Заради новите лични карти, във Великотърновска област се въвеждат промени в часовете за прием на заявления в края на настоящата седмица. Това съобщават от Областна дирекция на МВР – Велико Търново и уточняват, че това се налага заради стартирането на централизираното персонализиране на личните документи на българите и картите за пребиваване на чужденците у нас.

От 13:00 часа на 13 юни /четвъртък/ се преустановява приема на заявления за издаване на лични карти във всички Районни управления в област Велико Търново.

За времето от 13:00 часа на 13 до 16:00 часа на 14 /петък/ заявления за издаване на лични карти с обикновена, бърза и експресна услуга ще може да се приемат в сектор БДС при ОДМВР – Велико Търново на адрес: гр. Велико Търново, ул. "Беляковско шосе“ № 4. 

От 17 юни /понеделник/ ще се приемат заявления за издаване на лични карти в ОДМВР – Велико Търново и всички РУ в областта.

Поради технически проблеми днес в сектор Пътна полиция при ОДМВР - В. Търново няма да се извършват регистрации на автомобили. Извиняваме се за причиненото неудобство.