Обновяването на улица "Младежка" е сред приоритетите на кандидата за кмет на район "Централен" от ГЕРБ Георги Стаменов. Има готов проект и работата по това важно за града място трябва да се реализира в най-скоро време.

"Докато всички мечтаеха, ние планирахме, работихме, борихме се, преодолявахме недоверие и успяхме да придвижим напред проекта за ул. "Младежка".

Извоювахме финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост и създадохме екип, който ще успее да реализира концепцията за ул. "Младежка", така че тя да придобие красива, функционална и модерна визия с много зелени площи, водни атракции и кътове за отдих", категоричен е Георги Стаменов, успешният кмет на район "Централен".

Като кмет на най-стария квартал в Пловдив Стаменов смята, че традициите на пазарите в града трябва да се възобновят изцяло. Затова към идеите за пазара на "Младежка“ той смята да реорганизира и пространството на Понеделник пазара, където също могат да се обособят и места за храна, приготвена на място.

Задължителна част обаче ще бъдат плодовете и зеленчуците от производители, които са само на една ръка разстояние от града. Временни базари и коледни градчета са също част от идеите, които живеещите в района споделят с него.