Модна Фиеста Албена, продължава с пълна сила. Третият ден пристигна Жоро Дюлгеров, от Бургас, който представи песните, с които неколкократно е печелил големите награди от най-добрия конкурс в момента за песен, "Бургас и морето“. Заедно със Стефан Илчев, през 2016 година печели "Награда на публиката“, с песента "Това море и този бряг“. С "Всичко е наред“, през 2021 година, заедно с Ралица от "Тоника СВ" , песен на Светослав Лобушки, взема Голямата награда, а с "Животът ми е сцена“, печели трета награда. Сега, на фиестата в Албена, той представи и песента "Помниш ли море“, която ще пеят заедно на концертите на Кичка Бодурова.

На сцената на "Мари тим Парадайс Блу“, първо излязоха елегантните облекла на "Марини фешън“, една романтична, модерна и дръзка колекция. Съвременна Лолита, която крие в себе си изискаността на жена и невинността на дете. Така, както животът е изпълнен с моменти, в които чувствата и музиката, усмивката и погледът провокират силната емоция, така е и при Марини фешън. След това се заредиха банските костюми на "Ника“, където се преплитат изключителната женственост, с множество страсти и емоции, вътрешното чувство е обожание на всичко, наситено с хармония. Жизненост, оптимизъм, женственост, възхищение, божественост, това са качествата, които се подчертават при жената с един нов акцент, с модерна интерпретация и с уникален щрих, щрихът на времето.

Приключението "Ваканция“, продължи с колекцията на "Орион“. Смела и екстравагантна, на моменти дори прекалено, тя показва всяка една извивка на жената. От една страна силна спонтаннност, а от друга заредена с младежки дух и оптимизъм. Съчетавайки Орион с правилните допълнителни аксесоари, се създава чудесна визия за плаж, море, басейн ....и океан!

Не беше пропуснато и състезанието на "Фронери България“ и сладоледите Нестле и Нюи. Много от нас мечтаят да изследват екзотични земи и да се потопят в непозната култура. С NUII събрахме целия свят – точно в дланта на ръката си. Всеки сладолед Nuii е с най-кремообразното мляко, обгърнато в изкусителен шоколад. Започна, за 20-та поредна година, "Познай вкуса на сладоледа!“ В него се включиха много модели, манекени, звезди, гости. Най-красивият мъж на България на десетилетието, Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук, спечели, заедно с четири красиви макененки. След шоуто, те побързаха да направят второ шоу, като скочиха всички заедно в басейна.