"Дойдох да искам вашето доверие за съзиданието в името на хората. Не може да оставим България в ръцете на неможещите. Две години се нагледахме на хора, които нищо не са построили. Докараха държавата до там 75% от населението трудно да покрива ежедневните си нужди, по данни на статистиката“, коментира  на среща в Куклен Вежди Рашидов водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив, информира кореспондент на "Фокус".

С него бяха областният координатор Георги Мараджиев и кандидат-депутатите Йордан Кръстанов от СДС и най-младият представител в листата Петър Матрев.

"Трябваше сега да живеем по-добре, икономиката да "цъфти“ както обещаваха "умните и красивите“, но не, това не се случи. При управлението на ГЕРБ общините се развиваха, получаваха средства и благоустрояваха населените места. Област Пловдив по онова време получи милиони за ремонт и благоустрояване на улици, на читалища, паркове, детски площадки, за изграждане на детски градини и на канализации. След 2 години управление на "Промяната“ развитието спря." Така областният координатор Георги Мараджиев коментира ситуацията в Пловдив област и страната по време на предизборна среща. Той подчерта, че инфлацията е рекордна, цените на стоките непосилни и трябват спешни мерки за справяне със ситуацията.

"Омразата ражда само омраза, тя е път за никъде, създаденото е това, което остава. Аз цял живот съм създал и знам цената на този труд, подчерта пред жителите на Куклен Рашидов.

"Коалицията ГЕРБ - СДС може да направи България отново стабилна“, подчерта  още той.