"Време е за победа, България се нужда е от много сериозни хора за управлението и те са в ГЕРБ-СДС. Да гласуваме с разум в неделя и да прекратим двегодишното шоу и безвремието, в което ни остави "Промяната". Само ГЕРБ-СДС може да стабилизира държавата, така както три пъти Бойко Борисов я е спасявал от кризите". Това каза водачът на листата на ГЕРБ – СДС за 17 МИР област Пловдив Вежди Рашидов.

В Карлово с него бяха областният координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Данка Люртова и Йордан Кръстанов. Пред представителите на коалиция ГЕРБ-СДС хората споделиха своите притеснения от безотговорното и некомпетентно двегодишно управление на "Промяната", което изпразни джобовете им и хвърли страната в бездната на последващи кризи. Те изразиха надежда, че това ще се промени съвсем скоро и България отново ще бъде управлявана компетентно и стабилно, с мисъл и грижа за всеки човек.

"Държавата ни е в тежко финансово, икономическо и социално положение. Противопоставянето между хората е голямо, омразата е водеща за нашите опоненти. Затова съм сигурен, че българските граждани на 2 април ще сложат край на експериментите на политиците – еднодневки и ще изберат коалиция ГЕРБ –СДС, защото страната ни се нуждае повече от всякога от стабилност, хората от сигурност, а политическият живот от лидери с опит и държавническо мислене", коментира Георги Мараджиев.

"В политиката съм, защото България ми е мила. Направил съм много и в изкуството и като министър. Съзиданието трябва да продължи, за да имаме спокойна държава и щастливи хора“, каза още Рашидов.

Той подчерта, че е време кризата да бъде овладяна и да се въведе ред в хаоса във всички сфери, а това може да стане само с редовно правителство на ГЕРБ-СДС. "Ние знаем и можем да носим отговорност“, изберете правилният номер – 2", призова Вежди Рашидов.

Признание за неговия труд по време на срещата дойде и от Асоциацията на българските градове и региони, която му връчи почетен плакет и специална грамота за заслугите му за развитие на културата и изкуството в в цяла България. Награда връчи председателят Ергин Емин.