Когато идва едно правителство на власт и води политика на омраза, то ражда само омраза. Това каза пред журналисти доайенът на партия ГЕРБ и кандидат-депутат от листата на ГЕРБ Пловдив Вежди Рашидов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

"Аз по-скоро мога да ви изброя какво направихме за Пловдив, докато бяхме на власт. Това е по-важното! Направихме площада, направихме Пловдив ЕСК, направихме училище "Добрин Петков", направихме театър който три правителства не пипна, направихме Голямата и Малка базилика и гробниците в Старосел, лично аз възложих проект за филхармонията и операта, но един сигнал провали това.  Съзиданието е да направиш.

Аз питам, тези правителства, които минаха след нас, нещо направиха ли?  Какъв е смисълът да управляваш, ако само сееш омраза? Какво спечели българският народ от тази омраза? Не може да управляваш три години, да имаш властта в ръцете си и да говориш само за корупция.

Колко корупции доказаха? Ако това е управлението срещу нищо да не се бориш? Ако някой се е борил с това, то това е именно ГЕРБ. Така че, добре е ако хората са изтрезнели, защото България има нужда да се правят реални неща", каза Рашидов. 

Гледайте повече във видеото!