Вече цяло семейство стана жертва на катастрофата по пътя Кюстендил – Дупница. Още петима души са в болница с телесни повреди. За Радио "Фокус“ – Кюстендил от Окръжна прокуратура – Кюстендил съобщиха, че при пътния инцидент от 2 октомври, възникнал между селата Багренци и Нови чифлик, жертвите вече са три.

Става въпрос за баща, майка и син, пътували в лек автомобил "Фолксваген“.  По данни на полицията лек автомобил "Мерцедес", управляван от 61-годишен водач, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил във "Фолксваген", управляван от 48-годишен водач от село Еремия, община Невестино. В катастрофиралите коли се ударила и друга кола - "Ауди", управлявана от 63-годишен водач. Пътуващ в посока Кюстендил 45-годишен мотоциклетист, в опит да избегне катастрофата, също се ударил в тях.  

Тримата починали са от фолксвагена. По случая е образувано досъдебно производство. Очакват се пробите за употреба или не на наркотични вещества и алкохол.  Назначена е автотехническа експертиза.  Първоначалният срок за разследване е два месеца.

Венцеслав ИЛЧЕВ