Млада жена разпространи клип във Фейсбук, на който се вижда как мъж седи в паркиран автомобил, в непосредствена близост до детско заведение и си рови в панталона, научи "Фокус“.  Младата жена се приближава към мъжа, който е с маска и очила, без той да подозира и го пита "какво правиш?“.  Мъжът видимо се стряска, като междувременно закрива интимната си област, пали колата и обещава, че повече няма да се връща.

Ето какво пише в поста жената:

"Оставям това тук, за да надникнете в малка част от битието на този млад господин ИЗВЕРГ , който намира забавлението си чрез самозадоволяване пред детско заведение , включително и заснемайки със собствения си телефон целият процес, докато всички минават. Всяка сутрин , без разбира се събота и неделя, когато децата не посещават детската занималня, изрода стои паркирал отпред , с отворен прозорец, маскиран и извършва ежедневния си кеф пред очите на всички пешеходци , включително и пред ДЕЦАТА , чиито ръст е точно на нивото на отвореният му прозорец.

Това , опасявам се би нанесло временни , да не кажа и дълбоки травми върху психиката на едно дете. Опитах неколкократно да се свържа с органите на реда / районното е на около 100м/ , за да съобщя за случая, но отсреща получих отговор, който гласи,че щом педофила е в личния си автомобил, няма какво да се направи. Това се случва на ул. “ Парижка Комуна “ в гр. Варна. Днес е пред тази занималня, утре най-вероятно ще избере друга, моля най-вече родителите да обръщат внимание, защото опасността е винаги на метър разстояние.“

Към момента не е ясно дали има подаден сигнал в полицията.