Варненка проклака от софиянец. Жената няма да забрави пътуването си до столицата, научи "Фокус". Тя публикува няколко снимки в социалната мрежа и накратко обясни какво се е случило. Ето какво написа дамата, която казва, че е станала жертва на кражба в центъра на София.

Публикуваме текста й без редакторска намеса:

"Паркираш си колата в центъра, разходиш се, пък като решиш да си тръгнеш- заварваш, ей тоя "господин" да ти "поправя" страничното огледало. И на въпроса "Какво става тук", най-невъзмутимо отговаря: е, ми вземам си, защото моето се счупи. Видял служебна кола с варненски номер и решил да си поднови капака на страничното огледало. Имаше късмет, че Иван не обича разправиите и не извикахме полиция, но той щом има навик да си харесва и бере - скоро ще си намери, каквото заслужава. Най-тъжното е, че когато го попитах - не го ли е срам да мишкува така, нито се извини, нито прояви каквато и да е реакция на срам или неудобство...Действието се развива на улица "Света София".

Публикацията й бе шерната в една от големите групи във Facebook. Гражданите са възмутени от случилото се, както и от факта, че пострадалите не са извикали полиция.