За съсипани зелени площи сигнализира читателка на Varna24.bg. Тя ни потърси, за да съобщи как протича изграждането на нов паркинг в квартал "Чайка", където живее.

Публикуваме писмото без редакторска намеса:

"Искам да ви покажа с снимки несправедливости и грозни картини свързани с изграждането на паркинг в кв. "Чайка". Между блок 20 и блок 21 има трафопост, от който води пътечка покрита с балчишки камък към СВА. Като правиха паркинга всичко разкопаха и си оставиха ръцете. Първо, че разбиха пътеката и не я оправиха. Около електрическия стълб всичко е разкопано и всеки ден се молим с комшиите, като минават децата от училище "Г.С.Раковски" или някой пенсионер отива я в СВА я в курортна поликлиника да не го удари ток. 

Също така, така направиха тротоара, че единия му ъгъл вече се налкони разхлабил и само няколко месеца след поставянето се клати. В съседство срещу паркинга на блок 21 изкопаха градинката направиха дупка в нея после нахвърляха чакъл и си заминаха.

Искам да помогнете за справедливост – след като разкопаха всичко засипаха я с пясък, я с чакъл. Грозно е и ужасно. Пред другите блокове слагат пръст. Сигурно и трева ще засядат, но тук, на паркинга до блок 21 и до трафопоста нищо не се случва. Защо така? Чакат пенсионерите да измрат и да отмине.