Въпрос на време е да се случи някой инцидент. Не дай си Боже, да е фатален! Това пишат в сигнал до Varna24.bg граждани, които изпратиха и снимка.

Хората обясняват, че тя е от кръстовището на бул. "8-ми Приморски полк“ с бул. "Чаталджа“, но такива неща има на много места във Варна. Ясно е, че е от някои махнат или стълб за улично осветление, или от кабинките на телефоните, но тези стърчащи болтове са изключително опасни. Най-малкото, което може да споходи нищо неподозиращ гражданин, е да се спъне. Ами ако падне върху тях – и се нареже, ами ако се намуши, кръстят се хората.

Такива артефакти има на много места. Нужно е да бъдат премахнати, заявяват варненци.  

Кметът обеща да премахване преместваемите съоръжения, които не са естетически издържани и са в противовес с градската среда, припомнят нашите читатели. Преди дни бяхме писали, че от община Варна докладваха, че някои от тези съоръжения, като нефункциониращи от години телефонни кабини, метални конструкции за външна реклама, детски атракциони и други, вече са демонтирани от централните части на Варна.

Да но следите зад тях не са добре "заметени“. Работата трябва да се върши качествено, а не джаста-праста, категорични са варненци.