За кого са поставени тези кошове за боклук? Такъв риторичен въпрос, заедно със снимката, изпратиха варненци на редакционната поща на Varna24.bg.

Кошчетата се намират по ул. "Ген. Колев“ – до оградата на Окръжна болница. Поставени са така, че нито са в нужда на пешеходците (които за да стигнат до тях трябва да газят тревата), нито на шофьорите (които няма как да спрат на оживената пътна артерия, за да изхвърлят боклука си). Така не вършат никаква работа, а невъзпитаните индивиди си хвърлят отпадъците дето сварят, обясняват варненци.

То и самите кошчета не са много удачни – често са счупени, с откъртени вратички. Така не се възпитават мърлячите, а точно обратното – подтикват се да цапат все повече и повече, защото, както казва мъдрия варненец – те са над нещата, коментират още нашите читатели.

Ясно е, че служителите, които разнасят кофите за отпадъци из града си гледат работата отгоре-отгоре. Ясно е, че тези кошчета са поставени за тяхно улеснение, но все пак те са на работа, плащат им се заплати от нашите данъци, може да се постараят повечко, обобщават варненци.