Проблемът да нямаме избран председател на СОС е в ПП-ДБ. Това заяви общинският съветник Ваня Григорова пред журналисти във връзка с предстоящия избор на председател на СОС и напускането на заседанието на част от членовете на общинския съвет, предаде репортер на "Фокус"

Имахме въпрос за това кой ще бъде заместник-кметът по транспорт и подадох заявка. Тази заявка изобщо не беше изчетена от председателстващия заседанието в момента. Това авторитарно управление на дебата, което се повтаря вече за трети път в залата на СОС, очевидно не демонстрира желание за диалог и каквото и да разбирателство.

"Столичани трябва да разберат, че проблемът да нямаме избран председател на СОС се намира там, в тази група, която има най-много общински съветници (бел. от ред. – ПП-ДБ) и все още не желае да проведе открит и прозрачен разговор с останалите групи на Столичния общински съвет“, каза тя.

"Ще бъде удължен договорът на общинското дружество за почистване, тъй като то е единственото, което се е справило със задачата си и единственото, което не е глобено", каза още тя.