Започна работата по изграждането на тротоарите на ул."Райко Алексиев", в големия участък между ул."Самоков" и ул."Ф.Ж.Кюри" в столичния квартал "Изток". Това съобщи кметът на "Изгрев" Делян Георгиев в личния си профил във Facebook, предава "Фокус".

От думите му става ясно, че районната администрация планира най-мащабните ремонтни дейности от създаването на квартала до днес, да приключат предсрочно. 

"В летните месеци на тази година трябва да се “отхвърли" значителен обем от работата по заема на Столична община. Нашите служители, експертите и строителите са мобилизирани максимално и силно мотивирани, което се вижда от работата им и факта, че район “Изгрев" е пръв от всички софийски райони, в изграждането и ремонтирането на пешеходната инфраструктура.

В последните четири години успешно доказахме, че когато има желание, капацитет, мисъл и последователна политика на управление, в кварталите могат да се случват множество мащабни и хубави неща за хората. Продължаваме уверено да променяме към по-добро “Изток", “Изгрев" и “Дианабад", добави Делян Георгиев.