Кристиян Христов, кмет на район "Подуяне", остави над 200 души гладни, а сега реши да ги прати и директно в травматологията. Добре, че гражданите са подготвени сами от ден първи! От район “Подуяне" отлагат Акция зима за 2025 година. Това написа столичанин в групата "Забелязано в София" във Facebook.

Той публикува и две снимки. От кадрите се вижда, че гражданите са купили няколко чувала морска сол, за да се борят със зеледените улици в район "Подуяне".

Ето част от коментарите на столичани под фотографиите:

- Терзиев е с вързани ръце докато СОС не си избере председател. Хайде научете си структурите на обществото, в което живеете вече.

- Ами не е с вързани ръце. Той е изпълнителната власт в структурата на Общината. Той може да изиска от инспектората и от фирмите да си свършат работата, няма кой да го чака. 

- Вместо да гледате минусите, вижте колко хора са в болничен заради леда, децата могат да практикуват каране на кънки безплатно, вместо да ги давате на тези кожудери долу на Борисовата.

- Такава мърсотия и безхаберие в София не е имало никога.

Дори по времето на Янчулев.

Преди дни и общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев атакува кметът на район "Подуяне" Кристиян Христов заради това, че е пропуснал срока да кандидатства за напълно безвъзмездното финансиране. По този начин раонният кмет е оставил 200 души без жизнено важната услуга "Топъл обяд“ за цялата календарна година.