В район “Изгрев" започват най-мащабните ремонти и изграждания на тротоари от създаването на кварталите насам. Това съобщи районният кмет д-р Делян Георгиев в личния си профил във Facebook.

Ето какво написа той: "Благодарение на качествената и упорита работа на нашата администрация, “Изгрев" е един от първите софийски райони, които стартират дейностите по изграждане на тротоарни мрежи по програмата на Столична община.

Ще ремонтираме всички тротоари в ж.к."Изток", където положението е най-тежко, като работата ще започне от ул."Райко Алексиев"към бул."Драган Цанков". Първоначално ще бъдат изградени тротоарите от едната страна на всички улици, след което и от другата, за да не се затормозява движението на автомобилите и гражданите.

Планираме до края на лятото, всички строителни дейности в квартала да приключат.

Удовлетворен съм от работата на служителите на нашата община, които за пореден път доказаха своя професионализъм и отговорност към района.

“Изгрев" уверено се променя към по-добро и това се вижда. Постигнахме много заедно, въпреки финансовата рамка, в която сме поставени и можем да постигнем още много".