Огромен трап, запълнен с чакъл, затруднява движението по една от натоварените улици във Велико Търново. Става въпрос за дупка, която се образува преди около седмица по улица "Краков“ във Велико Търново, непосредствено след кръстовището с ул. "Арх. Георги Козарев“ в посока ДКС "Васил Левски“, предаде кореспондент на "Фокус“. Вероятната причина за нея е повреда във водопреносната мрежа, поради която е имало теч и съответно слягане на асфалта.

Местната администрация започна ремонт, но той все още е в процес и това допълнително затруднява шофьорите. Към момента трапът е запълнен с чакъл, но не е обезопасен по никакъв начин, няма указателни знаци и ленти, поради което ако някой водач кара с малко по-висока скорост, може да се стигне до тежки инциденти. Затова на шофьорите, които искат да заобиколят дупката, за да не повредят колите си, се налага да влязат в лентата за насрещно движение. 

Трафикът в района е изключително натоварен, тъй като точно под проблемния учатсък е входът на един от големите хипермаркети във Велико Търново. 

"Фокус“ апелира всички шофьори да карат внимателно, за да не се стига до катастрофи, докато ремонтът приключи,