За пореден скандален случай сигнализират хората в мрежата. Човечността явно е на изчезване в обществото ни. Знаците не значат нищо и това не е новина, лошото е, че егото е движещо за масата в обществото ни.

Нагла постъпка на паркинг в столицата за пореден път доказва тезата, забеляза "Фокус".

Потребител на групата "Забелязано в София" сподели нещо, което трудно можем да определим като адекватно поведение. В главната роля е водачка на лъскаво возило, от другата страна човек в неравностойно положение:

История за поредния некачествен индивид.

Действието се развива днес вечерта около 18:30 часа на паркинга на Лидъл - Горубляне. Аз и племенницата ми, инвалид с доживотен ТЕЛК се насочваме към инвалидните места на паркинга. Точно пред мен паркира автомобила от снимката на последното свободно инвалидно място.

От автомобил слиза жена и любезно я питам дали са с инвалид, тя ми отговаря: Не, с малко дете сме! ( не знаех, че родителите на малките деца са с предимство пред инвалидите ). Аз все пак любезно я моля да се преместят, защото съм с инвалид и няма къде да паркирам. В този момент от автомобила излиза “мъжът" в това гордо българско семейство и заявява, че нямало да премести колата и да си гледам работата, като най-нагло си вади детето от колата и се насочва към входа на магазина!

Поздравих го за мъжката постъпка и примера, който дава на детето си ( Не, че го трогнах, той все пак е над закона, над правилата, над човешките отношения).

Ако постът ми достигне до него, ще се радвам да осъзнае простотията си и да се замисли върху постъпката си и следващия път, когато реши да паркира на място за инвалид, да се замисли преди да го направи.